Pieni mutta ylellinen kylppäri

Joonas Ruuskanen
Joonas Ruuskanen
12.5.2023

Juhan ja Marjan kylpyhuone oli kaivannut jo pidemmän aikaa päivitystä. He päättivätkin ottaa yhteyttä meihin, jos vaikka voisimme auttaa kylppäriremontin kanssa. Sovimme tapaamisen ja menin käymään Juhan ja Marjan luona. Ensimmäisen tapaamisen tarkoitus oli kartoittaa remontin laajuutta ja saada parempi käsityksen siitä, mitä he toivoivat.

Käynnillä kävimme läpi kylpyhuoneremonttiin liittyviä asioita ja vaihdoimme ajatuksia eri vaihtoehdoista. Otin samalla mitat kylpyhuoneesta ja keskustelimme pintamateriaaleista ja kalusteista. Marja ja Juha päällimmäisenä toiveena oli kaunis ja toimiva kylpyhuone.

Toinen tapaaminen ja tarjous

Kaakelikaivoksen myymälä oli tuohon aikaan remontissa, joten sovimme uuden tapaamisen Juhan ja Marjan luokse. Tässä seuraavassa tapaamisessa esitin valmiin tarjouksen ja teimme päätöksiä pintamateriaaleista. Valitsimme siis yhdessä laattoja ja tarvittavia kalusteita. 

Pintamateriaalit lisättiin tarjoukselle, ja sen jälkeen alkoi kaupan vääntö. Koska hinta oli jo lähtökohtaisesti hyvä, niin pääsimme sopimukseen nopeasti. Nopeasti alkoi remonttikin.

Ennen remontin aloitusta hoidimme tarvittavat lupa-asiat taloyhtiön kanssa kuntoon ja sovimme aloituksesta. Kävimme vielä kerran työmaan läpi asentajan ja asiakkaan kanssa, jotta, kaikki yksityiskohdat olivat varmasti selvillä.

Itse remontti

Työmaa sujui maaliin aikataulussa, vaikka muutamia muutoksia tuli rakenteiden puolesta. Juttelimme ne läpi Juhan ja Marjan kanssa ja teimme tarvittavat muutokset. Meidän pojat, Sami ja Mika tekivät erinomaista työtä ja huolehtivat siitä, että työmaa pysyi siistinä ja turvallisena. Marja ja Juha olivat erittäin tyytyväisiä työn etenemiseen ja lopputulokseen.

Lopputarkastuksessa kävimme porukalla läpi kaikki yksityiskohdat ja viimeistelimme loputkin puuttuvat palaset. Lopuksi homma julistettiin valmiiksi, ja Marja ja Juha olivat erittäin iloisia uudesta kylpyhuoneestaan.

Meidät kutsuttiin vielä muihinkin hommiin

Lähes vuoden kuluttua kävimme vielä vaihtamassa Marjalle ja Juhalle kaikki väliovet ja uuden liukuovikaapiston eteiseen. He olivat tyytyväisiä myös tähän lisätyöhön ja sanoivat, että heidän kotinsa tuntuu nyt paljon paremmalta ja modernimmalta. He arvostivat myös sitä, että olimme aina tavoitettavissa, vastasimme heidän kysymyksiinsä ja huolehdimme kaikista käytännön asioista.

Kokonaisuudessaan tämä projekti oli menestys, ja olimme iloisia voidessamme auttaa Juhaa ja Marjaa saavuttamaan unelmiensa kylpyhuoneen. Tämä projekti oli meille erityinen, koska se antoi meille mahdollisuuden näyttää, kuinka intohimoisesti suhtaudumme työhömme ja kuinka tärkeää on asiakastyytyväisyys meille.

Jaa tämä juttu...
Joonas Ruuskanen
Myynti & hallinto

Pistä rohkeasti viestiä

Joonas Ruuskanen
Yrittäjä
Joonas Ruuskanen Kaakelikaivos

Pistä vain viestiä tulemaan. Ei huolta, emme hyökkää kimppuusi myyjäarmeijalla. Viestiisi vastaa mitä todennäköisimmin Joonas. Jutellaan ihan rennosti ja katsotaan, josko voisimme auttaa teidän kylppärien tai keittiön kanssa.

Viestisi lähte mallikkaasti matkaa! Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.
Hups... Jokin meni pieleen. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudelleen.